21 reviews
9.3 / 10

Training professioneel & creatief schrijven

Een nieuwe invalshoek, een onverwachte wending, spanning opbouwen; je wilt het allemaal. In je artikel, je blog of tweets. Voor iedereen die wel wat extra inspiratie kan gebruiken, organiseert Lime C twee keer per jaar de eendaagse training professioneel & creatief schrijven, op basis van open inschrijving. Deze dag staat helemaal in het teken van inspiratie opdoen. We maken een gedegen profiel van jouw doelgroep waarna we gaan stoeien met verschillende tekstelementen. Koppen, intro’s, fotobijschriften, kaders, tussenkopjes en stukken tekst; je oefent het allemaal. Daarnaast besteden we aandacht aan fotografie. Wat maakt een foto interessant? Wacht niet langer tot die lezer eindelijk je stuk gaat lezen! Grijp tools, die nooit meer aan de aandacht van je doelgroep zullen ontsnappen!

Het leerrendement

  • Je komt met meer gemak op frisse ideeën.
  • Je krijgt inzicht in je eigen schrijfproces.
  • Je schrijft sterke intro’s, leads, quotes en koppen.
  • Je kunt andere tekstschrijvers goed aansturen en tekstmaterialen beter beoordelen.
  • Je formuleert je teksten boeiend én bondig.
  • Je krijgt meer inzicht in de principes van goede fotografie die jouw productie ondersteunen.
  • Je kent de do’s en don’ts van teksten. 

Voor wie is de training professioneel & creatief schrijven?

Medewerkers interne en externe communicatie, marketing, sales of pr, bloggers, schrijvers voor bedrijfsmagazines, internet of intranet. 

Aanpak

Wij ontwikkelen alle oefeningen op maat. Dat wil zeggen: we vragen voorafgaand aan de training aan jou om minimaal twee teksten te sturen die je zelf geschreven hebt. Op basis van die teksten, maken wij de oefeningen. Door deze manier van werken, kun je direct het geleerde op jouw eigen teksten toepassen. 

De trainers

Op deze dag is Astrid Warntjes de trainer. Zij is van oorsprong journalist en meer dan 20 jaar werkzaam in het communicatievak. Daarnaast zal fotograaf Karin Versteegh je bijpraten over de belangrijkste elementen van goede fotografie. En omdat Karin je graag wil laten ervaren hoe het is om model te zijn, maakt ze ter plekke een professionele foto van jou. Die krijg je van ons cadeau.

Datum & tijd 

Vrijdag 7 april 2017 van 9:00-16:00 uur

Locatie 

JOIIN, Onderdoor 5, Houten (prima parkeergelegenheid en goed bereikbaar met openbaar vervoer)     

Investering

€ 195,-  (ex. btw) inclusief opleidingsmateriaal, lunch en een professionele foto!

Aantal deelnemers     

Maximaal 8

Aanmelden?

Aanmelden voor de training professioneel & creatief schrijven, kan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.