21 reviews
9.3 / 10

Zichtbaarheid vergroten? 5 tips!

Zichtbaarheid vergroten? 5 tips!

Werk voortdurend aan je zichtbaarheid

Voor je het weet zit je weer in de waan van de dag, laat je je leiden door klantvragen, mails en help je je collega’s. Logisch! Wij zien dagelijks hoe lastig het is voor ondernemers om tijd vrij te maken om te werken aan hun eigen marketing- en communicatie. En toch: met twee uur per week ben je al een heel eind. Begin gewoon! 5 tips die jouw zichtbaarheid en die van je bedrijf vergroten.

1. Foto’s: laat zien wie je bent!

 Bezoekers op je site willen graag zien wie je bent, met wie zij mogelijk zaken gaan doen. Investeer in leuke en professionele foto’s. Onderscheidend vermogen zit nog altijd in mensen. Het gaat om wie jullie zijn!

2. Blogs: laat weten wat je vindt! 

Begin met het maken van een blog. Doe dit bijvoorbeeld elke week. Laat zien wat je mening is over bepaalde onderwerpen. Plaats je blog op je site en deel deze via Facebook, LinkedIn, Twitter en andere social mediakanalen.

3. Nieuwbrief: deel je kennis en expertise 

Stuur met een bepaald ritme een nieuwsbrief naar je relaties. Maak het niet direct ingewikkeld: kies bijvoorbeeld een frequentie van vier keer per jaar. Via je nieuwsbrief zorg je ervoor dat je relaties jou, je bedrijf en jullie expertises beter leren kennen.

4. Referenties: maak zichtbaar wat klanten van je vinden

Project afgerond? Product afgeleverd? Vraag klanten een referentie. Maak het je klant makkelijk door te vragen je antwoord te geven op: wat was het probleem waar ze mee worstelden? Hoe heb jij daarbij geholpen? Wat vinden ze van je aanpak en expertise? Vraag of je de referentie mag plaatsen op je website en je social mediakanalen.

Maak een planning 

Plan het werken aan je zichtbaarheid door middel van blogs, nieuwsbrieven etc. in. Als je dit serieus aandacht geeft, zul je zien dat je meer (h)erkend wordt.

Meer weten? Lime C kan je helpen bij het opzetten van een professionele contentkalender.

Neem contact op

 

terug naar het overzicht