21 reviews
9.3 / 10

Zo verbind je je personeel aan je in tijden van corona

Zo verbind je je personeel aan je in tijden van corona

Een bloemetje, de online vrijdagmiddagborrel, een dagstart via videobellen; het is allemaal al voorbijgekomen. Naast al die ‘vluchtige’ contact momenten, neemt het personeelsmagazine een belangrijke rol in in de interne communicatiemix. Juist nu om mensen aan de organisatie te binden, maar ook om visie te delen, gerust te stellen en duidelijkheid te scheppen. Juist nu is het uitgelezen moment een professioneel personeelsmagazine te maken en als je deze al uitgeeft, dan is dit het moment zijn de formule te actualiseren!

Geeft jouw organisatie al een personeelsmagazine uit? En wil je een onafhankelijke advies? Wij bieden jou de bladenscan aan. We beoordelen het magazine op tekst, beeldmateriaal, vormgeving en drukwerk. Mail ons een pdf van een editie en je krijgt van ons slimme tips hoe je je magazine nog verder kunt verbeteren. Vergroot de leeswaardigheid en dus de aandacht voor jouw merk!

Wil je weten wat de kosten zijn voor het laten maken van een personeelsmagazine? Wij rekenen het voor je uit. Geef ons door wat je wensen zijn en wij sturen je geheel vrijblijvend een offerte.

Wil je liever direct weten wat het kostenplaatje is? Vraag dan nu direct een offerte aan. Binnen 3 werkdagen ontvang je een indicatieve begroting in je mailbox.

Natuurlijk kun je ook eerst met ons kennismaken. 

Bladenscan aanvragenOfferte aanvragenVrijblijvende afspraak maken

terug naar het overzicht