20 reviews
9.3 / 10

Benieuwd wat anderen van Lime C vinden?

Wij zijn trots op de mooie samenwerkingen en het vertrouwen dat we telkens weer krijgen. Hartelijk bedankt daarvoor! 

Adriaan Meurs
Adriaan Meurs Pensioenfonds SPANG i.l.
10 / 10
Geschreven 16 juni 2020

We werken al jaren op een hele fijne manier samen met Lime C. Periodiek maken we samen de pensioenupdates voor de deelnemers in ons fonds. We waarderen hun kunde om van vaak lastige onderwerpen een prettig leesbaar stuk te maken. Ze motiveren ons ook altijd om creatief te zijn. De ervaring is dat ze ook "open" zijn als er op de valreep nog iets geregeld moet worden. Voor ons zijn ze dus echt een partner in communicatie gebleken.

Marloes Kuiper
Marloes Kuiper Abbott Laboratories - Communication Specialist
10 / 10
Geschreven 12 juni 2020

Inmiddels werk ik anderhalf jaar met veel plezier met Lime C samen. Van Astrid, Karin en Jeroen ben ik een professionele, maar toch ook persoonlijke houding gewend, wat de samenwerking erg prettig maakt. Het contact verloopt soepel, elke keer weer weten ze me te verrassen met originele ideeën en door mij regelmatig een spiegel voor te houden word ik weer op scherp gezet. Ik hoop nog lang met Lime C te mogen samenwerken!

Judith Eikelhof
Judith Eikelhof Abbott Vascular Netherlands - Office Manager
9 / 10
Geschreven 11 juni 2020

Lime-C is een bureau waarmee het zeer prettig samenwerken is. De contactpersonen zijn makkelijk benaderbaar. Het contact met hen is professioneel en tegelijkertijd persoonlijk. Ze zijn zeer goed op de hoogte van onze branding en leveren producten en diensten van goede kwaliteit. Het is erg prettig om te merken dat er constant geschakeld wordt met betrekking tot het verloop van het proces, zodat we goed op de hoogte blijven of deadlines gehaald gaan worden.

Monique Roedoe
Monique Roedoe Landelijke Huisartsen Vereniging - Manager Communicatie & Public Affairs
9 / 10
Geschreven 10 juni 2020

Haar jarenlange ervaring in het communicatievak maakt Astrid Warntjes tot een deskundige en prettige adviseur, trainer en communicatiestrateeg. Het is de combinatie van strategie en praktische tips, en van analyse en doelgroepgerichte tekst: met haar collega's van Lime C hebben zij ons al vaak korter en langer kunnen ondersteunen bij onze communicatievragen.

Willem Appel
Willem Appel Roodhals Capital B.V. - Directeur
9 / 10
Geschreven 09 juni 2020

Het was als een reis naar het middelpunt van ons bedrijf. Met Astrid en Karin als gids. Een gids die je vooral zelf laat ontdekken wat je naar buiten wilt brengen in je communicatiestrategie, je kernwaarden en een verzameling mooie quotes van medewerkers die het verhaal opluisteren. We hebben aansluitend onze website aangepakt: www.roodhals.com. @Lime: dank jullie wel.

Lisanne Brouns
Lisanne Brouns Cygnus
10 / 10
Geschreven 09 juni 2020

Wij zijn heel erg blij met onze samenwerking met Lime C. Astrid en haar team hebben een hands-on mentaliteit en veel ervaring. Hier hebben wij veel profijt van, zeker omdat wij in de opstart fase van ons bedrijf zitten en het dan gewoon erg fijn is met mensen te werken die weten wat ze doen en mooi werk leveren! Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking.

Vivian Stolk-Bosscha
Vivian Stolk-Bosscha Mogelijk BV - Client & Supportmanager
10 / 10
Geschreven 08 juni 2020

We werken al 3 jaar samen met Lime C en de samenwerking is erg plezierig.

Annemieke Schoonderwoerd
Annemieke Schoonderwoerd Mogelijk Vastgoedfinancieringen - Partner / mede-oprichter
10 / 10
Geschreven 08 juni 2020

Wij werken al jaren met bijzonder veel plezier intensief samen met Lime C. De menselijkheid, de hands-on mentaliteit en de kwaliteit van de teksten zijn belangrijke kernwoorden waardoor Lime C tot de top van de markt behoort. Wij zijn zeer tevreden en kijken uit naar de voortzetting van onze samenwerking.

Ellis Minnesma
Ellis Minnesma Abbott - Manager Employee Relations & HR Communicatie
9 / 10
Geschreven 08 juni 2020

Lime C is onze partner in vormgeving en realisatie van onze interne communicatie. Samen maken we aansprekende personeelsmagazines en informatiebrochures over onze HR programma's. Lime C begrijpt wat we bedoelen en sluit goed aan op de toonzetting en 'look&feel' die we willen uitstralen als (erkende) Top Employer.

Tessa Shoughiniya
Tessa Shoughiniya NCOI Groep - Brandmanager
9 / 10
Geschreven 16 februari 2018

Hele fijne samenwerking met Lime C om het Magazine voor een van onze merken op te zetten.
Ze denken goed mee, zijn betrokken, zeer professioneel en leveren een mooi en compleet eindresultaat.
Ik zou Lime C zeker aanbevelen als partner!

Josephine Hofsté
Josephine Hofsté Pro Education - Directeur
9 / 10
Geschreven 05 oktober 2017

Een prettige en goede samenwerking met Astrid Warntjes en Lime C om de bladformule voor ProHealth te ontwikkelen.
Zij denkt mee, is flexibel en heeft regie op het proces.

Anita Wassink
Anita Wassink Allianz - Hoofd communicatie en woordvoering (2009-2012)
10 / 10
Geschreven 08 februari 2017

Ik heb met Lime C met heel veel plezier samengewerkt in de periode dat ik verantwoordelijk was voor de corporate communicatie van Allianz. Met de creativiteit, ervaring en het enthousiasme van het team hebben wij ervoor gezorgd dat er een nieuwe bladformule voor het personeelsmagazine werd ontwikkeld, een onderscheidend jaarmagazine en een Rotterdam-magazine, voor de 500 collega's die voortaan in Rotterdam moesten werken.
Lime C onderscheidt zich door creativiteit, passie en kennis. Zij zijn een goede sparringpartner en last but not least zijn het hele leuke mensen.

Anne Meint Bouma
Anne Meint Bouma Brainnet B.V. - Directeur
10 / 10
Geschreven 23 januari 2017

Lime C en Brainnet werken al geruime tijd samen op het gebied van Marketing & Communicatie. Ze verstaan hun vak, komen met frisse ideeën, aansprekende ontwerpen en 'nee' is ook een antwoord. De korte lijnen, gedrevenheid, persoonlijke betrokkenheid en 'getting things done' mentaliteit spreken ons erg aan. Astrid Warntjes is een betrouwbare, loyale, vakinhoudelijke communicatie-expert die - op tijd - afstand kan nemen om het geheel te overzien. Bovenal is ze eerlijk, integer, oprecht en altijd geïnteresseerd in de ander.

Arno Lugthart
Arno Lugthart The Process Innovators - Directeur
9 / 10
Geschreven 22 januari 2017

Lime C heeft ons geweldig geholpen bij de ontwikkeling van de huisstijl, website en ons presentatiemateriaal van onze nieuwe onderneming. Zij doen dat zowel professioneel als prettig tegelijk. Samenwerken met Lime C betekent vaak dat één woord genoeg is.

Leo Witvliet
Leo Witvliet Kennis Instituut Zelfstandig Ondernemerschap - bestuurder/onderzoeker
9 / 10
Geschreven 22 januari 2017

Elke keer ben ik weer blij als iemand begrepen heeft wat ik wil zeggen of bedoel. Wat mij betreft is Astrid Warntjes daar meer dan in geslaagd. Graag wil ik in de toekomst samenwerken.
Hartelijk dank!

Felipe
Felipe CRM automotive retail - Jr. Product Manager
9 / 10
Geschreven 20 januari 2017

Ik kan de cursus 'professioneel schrijven' zeer aanbevelen. Het is leerzaam omdat tijdens de cursus aandacht wordt besteed aan jouw persoonlijke verbeterpunten.

Remco Overbeek
Remco Overbeek Allianz - Communicatie Adviseur
9 / 10
Geschreven 20 januari 2017

Prettige samenwerking, hebben aan een half woord genoeg voor uitstekend resultaat.

Daniël van Aken
Daniël van Aken Daniël C. van Aken Taxaties - eigenaar
8 / 10
Geschreven 20 januari 2017

Ik wilde wat handvatten om beknopter te zijn en toch duidelijk. Dat is behoorlijk gelukt met een aantal terzake tips. De hand-out met grammaticale reminders is een vondst en heeft een plekje op mijn bureau gevonden.

Ernst-Jan Damen
Ernst-Jan Damen van Vliet Kastanjehout - Eigenaar
9 / 10
Geschreven 20 januari 2017

De samenwerking met Lime C en met Astrid Warntjes in het bijzonder ervaren wij als zeer prettig en professioneel. We zijn begonnen met een blanco vel en met een optimale projectplanning hebben we mooi resultaat behaald en wordt het vel steeds meer ingekleurd zoals we van te voren voor ogen hadden. Astrid heeft een geweldig team om haar heen, is eerlijk en oprecht en ziet echt de uitdaging in een opdracht waar iedereen vol voor gaat. Wij zijn erg blij dat we deze weg zijn ingeslagen en zien de toekomst met vertrouwen tegemoet. Ik hoop dat we nog vele mooie dingen met het team van Lime C mogen ervaren en ik kan je hun van harte aanbevelen!
Ernst-Jan Damen | Van Vliet Kastanjehout | duurzaamhout.nl

Roy Jongerden
Roy Jongerden Websteen - Directeur
9 / 10
Geschreven 20 januari 2017

Inmiddels werken wij al een aantal jaren naar volle tevredenheid samen met Astrid, Karin en de rest van het Lime C team. Een positioneringsvraagstuk, webteksten, fotografie, content voor digitale magazines en niet onbelangrijk een onberispelijke projectplanning. Ik kan jullie van harte aanbevelen bij mijn relaties en ben benieuwd wat de komende jaren nog voor moois gaan brengen!