11 reviews
9.1 / 10

Beoordelingen

Tessa Shoughiniya
Tessa Shoughiniya NCOI Groep - Brandmanager
9 / 10
Geschreven 16 februari 2018

Hele fijne samenwerking met Lime C om het Magazine voor een van onze merken op te zetten.
Ze denken goed mee, zijn betrokken, zeer professioneel en leveren een mooi en compleet eindresultaat.
Ik zou Lime C zeker aanbevelen als partner!

Josephine Hofsté
Josephine Hofsté Pro Education - Directeur
9 / 10
Geschreven 05 oktober 2017

Een prettige en goede samenwerking met Astrid Warntjes en Lime C om de bladformule voor ProHealth te ontwikkelen.
Zij denkt mee, is flexibel en heeft regie op het proces.

Anita Wassink
Anita Wassink Allianz - Hoofd communicatie en woordvoering (2009-2012)
10 / 10
Geschreven 08 februari 2017

Ik heb met Lime C met heel veel plezier samengewerkt in de periode dat ik verantwoordelijk was voor de corporate communicatie van Allianz. Met de creativiteit, ervaring en het enthousiasme van het team hebben wij ervoor gezorgd dat er een nieuwe bladformule voor het personeelsmagazine werd ontwikkeld, een onderscheidend jaarmagazine en een Rotterdam-magazine, voor de 500 collega's die voortaan in Rotterdam moesten werken.
Lime C onderscheidt zich door creativiteit, passie en kennis. Zij zijn een goede sparringpartner en last but not least zijn het hele leuke mensen.

Anne Meint Bouma
Anne Meint Bouma Brainnet B.V. - Directeur
10 / 10
Geschreven 23 januari 2017

Lime C en Brainnet werken al geruime tijd samen op het gebied van Marketing & Communicatie. Ze verstaan hun vak, komen met frisse ideeën, aansprekende ontwerpen en 'nee' is ook een antwoord. De korte lijnen, gedrevenheid, persoonlijke betrokkenheid en 'getting things done' mentaliteit spreken ons erg aan. Astrid Warntjes is een betrouwbare, loyale, vakinhoudelijke communicatie-expert die - op tijd - afstand kan nemen om het geheel te overzien. Bovenal is ze eerlijk, integer, oprecht en altijd geïnteresseerd in de ander.

Arno Lugthart
Arno Lugthart The Process Innovators - Directeur
9 / 10
Geschreven 22 januari 2017

Lime C heeft ons geweldig geholpen bij de ontwikkeling van de huisstijl, website en ons presentatiemateriaal van onze nieuwe onderneming. Zij doen dat zowel professioneel als prettig tegelijk. Samenwerken met Lime C betekent vaak dat één woord genoeg is.

Leo Witvliet
Leo Witvliet Kennis Instituut Zelfstandig Ondernemerschap - bestuurder/onderzoeker
9 / 10
Geschreven 22 januari 2017

Elke keer ben ik weer blij als iemand begrepen heeft wat ik wil zeggen of bedoel. Wat mij betreft is Astrid Warntjes daar meer dan in geslaagd. Graag wil ik in de toekomst samenwerken.
Hartelijk dank!

Felipe
Felipe CRM automotive retail - Jr. Product Manager
9 / 10
Geschreven 20 januari 2017

Ik kan de cursus 'professioneel schrijven' zeer aanbevelen. Het is leerzaam omdat tijdens de cursus aandacht wordt besteed aan jouw persoonlijke verbeterpunten.

Remco Overbeek
Remco Overbeek Allianz - Communicatie Adviseur
9 / 10
Geschreven 20 januari 2017

Prettige samenwerking, hebben aan een half woord genoeg voor uitstekend resultaat.

Daniël van Aken
Daniël van Aken Daniël C. van Aken Taxaties - eigenaar
8 / 10
Geschreven 20 januari 2017

Ik wilde wat handvatten om beknopter te zijn en toch duidelijk. Dat is behoorlijk gelukt met een aantal terzake tips. De hand-out met grammaticale reminders is een vondst en heeft een plekje op mijn bureau gevonden.

Ernst-Jan Damen
Ernst-Jan Damen van Vliet Kastanjehout - Eigenaar
9 / 10
Geschreven 20 januari 2017

De samenwerking met Lime C en met Astrid Warntjes in het bijzonder ervaren wij als zeer prettig en professioneel. We zijn begonnen met een blanco vel en met een optimale projectplanning hebben we mooi resultaat behaald en wordt het vel steeds meer ingekleurd zoals we van te voren voor ogen hadden. Astrid heeft een geweldig team om haar heen, is eerlijk en oprecht en ziet echt de uitdaging in een opdracht waar iedereen vol voor gaat. Wij zijn erg blij dat we deze weg zijn ingeslagen en zien de toekomst met vertrouwen tegemoet. Ik hoop dat we nog vele mooie dingen met het team van Lime C mogen ervaren en ik kan je hun van harte aanbevelen!
Ernst-Jan Damen | Van Vliet Kastanjehout | duurzaamhout.nl

Roy Jongerden
Roy Jongerden Websteen - Directeur
9 / 10
Geschreven 20 januari 2017

Inmiddels werken wij al een aantal jaren naar volle tevredenheid samen met Astrid, Karin en de rest van het Lime C team. Een positioneringsvraagstuk, webteksten, fotografie, content voor digitale magazines en niet onbelangrijk een onberispelijke projectplanning. Ik kan jullie van harte aanbevelen bij mijn relaties en ben benieuwd wat de komende jaren nog voor moois gaan brengen!