21 reviews
9.3 / 10

Coaching en training in contentontwikkeling

Wij delen onze marketing- en communicatiekennis graag met jou. Heb je behoefte aan een sparringpartner die af en toe met je meekijkt en meedenkt? Of wil je bijvoorbeeld weten hoe je een lekkere tekst kunt schrijven? Wij geloven in delen. Want van delen wordt het resultaat altijd beter. En zit je even omhoog met een project of krijg je een vacature niet tijdig ingevuld? Je kunt ons altijd vragen of wij even je tijdelijke collega willen zijn.

bloggen

bloggen

Je wilt je verhaal zichtbaar maken aan de buitenwereld. Maar ja, waarover ga je dan schrijven en hoe schrijf je het lekker op zodat je doelgroep het ook graag leest? In deze workshop helpen wij je bij het nadenken over onderwerpen die jouw doelgroep interessant vindt en ontdek je hoe schrijven voor het beeldscherm werkt.

schrijftrainingen

schrijftrainingen

Artikelen voor personeelsbladen of relatiemagazines, een brochure of schrijven voor het scherm. Alles begint bij je te verplaatsen in je lezer. Wie is je doelgroep en welke stijl en toon spreekt hem aan? Hoe maak je ingewikkelde materie eenvoudig en helder voor de lezer? Wij ontwikkelen schrijftrainingen op maat en zorgen dat jij (weer) met plezier gaat stoeien met taal.

persona's en ijkpersonen ontwikkelen

persona's en ijkpersonen ontwikkelen

Hoe beter je weet voor wie je je communicatiemiddelen ontwikkelt, hoe beter het resultaat. Het werken met persona's of ijkpersonen biedt uitkomst. In een workshopsetting gaan we met jouw team aan de slag om je doelgroep levend te maken. Vanaf het moment dat we de persona's of ijkpersonen gemaakt hebben, gaan deze jou helpen om middelen te maken met effect.

bladformules

bladformules

Het maken van magazines wordt een stuk makkelijker als je een strakke bladformule ontwikkelt. Je kunt het vergelijken met een bouwtekening van een huis. De bouwtekening laat zien waar wat komt en maakt duidelijk wat de bedoeling is. Met een bladformule kun je makkelijker vasthouden aan je oorspronkelijke doelstelling. Bovendien kun je met een gedegen formule eenvoudiger briefings maken voor tekstschrijvers, fotografen en vormgevers.

coaching on the job interim

coaching on the job interim

Het kan fijn zijn om af en toe even te sparren met een professional buiten je eigen organisatie. Over je marketing-communicatiestrategie of over de middelen die je inzet. Wij helpen je met een luisterend oor en frisse ideeën. Ook coachen wij medewerkers die praktische vragen hebben bijvoorbeeld over de inzet van social media, websites, hun schrijfvaardigheden of grafische vormgeefwerk. Wij zijn ook inzetbaar voor tijdelijke projecten of vervangen van een zieke collega.

nieuwsgierig geworden?
neem contact op
“Wij werken al ruim 10 jaar samen met Lime C. Zij hebben een prettige manier van samenwerken: ze denken mee, de lijnen zijn kort en het team heeft een non-nonsense mentaliteit.”
Remco Overbeek
Remco Overbeek
Communicatie-adviseur Allianz