21 reviews
9.3 / 10

Creëren en realiseren van content

We denken graag na over jouw marketing- en communicatiestrategie. Als de kaders eenmaal duidelijk zijn, gaan we meteen aan de slag. Wij houden van het maken de juiste content. Of het nu een mooie website, een verfrissend magazine, een eigentijds grafisch ontwerp of een ijzersterk filmpje is; je kunt al je marketing- communicatiemiddelen door ons laten maken. 

grafisch ontwerp

grafisch ontwerp

Een ontwerp moet je doelgroep prikkelen en verrassen. Tegelijk is het belangrijk dat de uitstraling van je middel goed past bij je huisstijl. Wij kijken vanuit de ontvanger naar je middelen en bedenken voor elk middel iets unieks. Daarbij houden we het doel van je middel scherp voor ogen.

webstrategie en design

webstrategie en design

Voor digitale communicatie denken we na over zaken als vindbaarheid, customer service, community (blogs en social media-activiteiten). Jouw doelstellingen combineren we met onze ervaringen op het gebied van gebruikersgemak en een verrassend maar vooral ook een effectief design. Wij maken sites die je zelf goed kunt beheren vanuit een gebruiksvriendelijk CMS.

tekst schrijven

tekst schrijven

Een helder verhaal passend bij de identiteit van jouw organisatie maar ook goed toegankelijk voor jouw doelgroep. Dat is de basis van waaruit wij beginnen met het schrijven van teksten. Onze schrijvers maken teksten voor magazines (online of print), sites, brochures, leaflets en advertenties.

redactiemanagement

redactiemanagement

Een professioneel middel optuigen vergt een gedegen redactioneel concept, een praktisch redactieplan met doordachte briefings en een strakke planning met duidelijke deadlines. Wij houden op alle middelen de regie en verliezen doel en deadline nooit uit het oog.

fotografie en film

fotografie en film

Tekst, fotografie, film en vormgeving vormen bij ons een logisch geheel. Samen met jou denken we na hoe we jouw boodschap het best kunnen vertellen via welk kanaal. Met een strak beeldplan en een storyboard weet je vooraf precies wat er gemaakt wordt en kom je nooit voor verassingen te staan.

nieuwsgierig geworden?
neem contact op
“Lime C is voor mij het bureau dat mijn verhaal perfect, persoonlijk en pakkend weet te verwoorden. Ze hebben de plank nog nooit mis geslagen. Kortom het beste bureau in Nederland voor communicatie, strategie en teksten.”
Vivian Minten
Vivian Minten
Commercieel directeur