21 reviews
9.3 / 10

6 redenen om juist nu een relatiemagazine uit te geven

6 redenen om juist nu een relatiemagazine uit te geven

In tijden van corona, is het een grote uitdaging klanten aan je te verbinden. Door het uitgeven van een professioneel relatiemagazine laat je zien dat je er bent en dat je je klanten waardeert. Wij geven je 6 redenen om juist nu een relatiemagazine uit te geven. 

  1. Verbinding creëren. Valt jouw magazine op de deurmat bij jouw klant, dan staat er direct een herkenning en ben je bezig met het creëren van verbinding met je merk.
  2. Vertrouwen. In onzekere tijden houden mensen vast aan voor hun vertrouwde merken. Met een professioneel magazine straal je betrouwbaarheid en vertrouwen uit en daar is juist nu behoefte aan.
  3. Je blijft onder de aandacht. De afstand tussen jou en je klant kan in deze tijd best groot zijn. Met een magazine blijf je onder de aandacht. Bovendien blijft een professioneel magazine altijd een tijdje liggen. Dat betekent dat zelfs zonder het magazine helemaal te lezen, jouw klant wel steeds met jouw merk bezig is.
  4. Een magazine geeft richting in onzekere tijden. In een magazine kun je je visie delen  en laten zien hoe je te werk gaat.
  5. Bevestiging dat jouw merk de beste is. In tijden waarin zaken onduidelijk zijn willen mensen graag bevestigd worden in hun keuze. Een magazine biedt ruimte om die bevestiging te geven.
  6. Positieve aandacht. Je valt op als je juist nu op een positieve manier jouw klant weet te bereiken, bovendien kun je je verhaal in een magazine goed delen waarmee er een beleving ontstaat bij jouw merk.

Wil jij een professioneel relatiemagazine laten maken? Neem contact met ons op! Wij realiseren met professionals uit ons netwerk het geheel voor je: van de bladformule tot het maken van de teksten, de fotografie en de vormgeving tot en met het drukwerk en verspreiding. Uiteraard kun je ook bij ons alleen kiezen voor het drukwerk. Wij helpen je graag bij de juiste papier- en formaatkeuze!

Geeft jouw organisatie al een magazine uit? Doe dan eens geheel vrijblijvend onze bladenscan. Wij beoordelen het magazine op tekst, beeldmateriaal, vormgeving en drukwerk. Mail ons een pdf van een editie en je krijgt van ons slimme tips hoe je je magazine nog verder kunt verbeteren. Vergroot de leeswaardigheid en dus de aandacht voor jouw merk!

Wil je liever weten direct weten wat het kostenplaatje is? Vraag dan nu direct een offerte aan. Binnen 3 werkdagen ontvang je een indicatieve begroting in je mailbox.

Bladenscan aanvragenOfferte aanvragen

terug naar het overzicht